Welkom bij N&S Accountants

Wij zijn een gecertificeerde kantoor met een frisse aanpak, praktische oplossingen en aantrekkelijke tarieven. Dat geldt voor ons accountantswerk, maar ook voor alle andere diensten die wij verlenen:

Ons team van creatieve, betrokken en energiek ingestelde specialisten, steken het liefst de handen uit de mouwen om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Hiervoor hebben wij betrouwbare tools en netwerken tot onze beschikking. Door rechtstreeks contact leren wij specifieke situaties goed kennen, zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen. Dat onze diensten bovendien vriendelijk geprijsd zijn, vinden wij net zo vanzelfsprekend als de kwaliteit van ons werk.


Gedegen advies

N&S Accountants werkt met name voor zakelijke opdrachtgevers, dit zijn kleine tot middelgrote bedrijven. Vanuit ons kantoor in Tuitjenhorn werken we voor opdrachtgevers in Noord Holland en ver daarbuiten. Zij schakelen ons in voor een breed scala aan financiële diensten, waaronder ondersteuning bij het verzorgen van de financiële administratie en opstellen van de jaarrekening.


Aangesloten bij

Laatste Nieuws