Referenties

"Na 10 jaar samenwerking zijn we nog steeds buitengewoon tevreden met N&S en in het bijzonder met Erwin van Braak, al deze tijd al onze vaste contactpersoon en accountant. De mensen van N&S zijn secuur, servicegericht, op de hoogte van alle (veranderende) wet- en regelgeving en zeer betrouwbaar. Precies wat je wenst voor je professionele controle op je financiële administratie."

Anne-Marth Vrind directeur vanDrankenpallet Beheer Nederland B.V.


"Over de bijdrage van N&S Accountants zijn wij uiterst te spreken, omdat N&S Accountants met haar heldere oplossingen onze organisatie op een breed terrein adviezen kan geven. Wij stellen de kwalitatief hoogwaardige begeleiding en controle van N&S Accountants op prijs, want zo kunnen wij ons bezighouden met de core-business. De periodieke werkzaamheden waarmee N&S Accountants ons ondersteunen zijn rapportages, aangiftes en de werkzaamheden om te komen tot een jaarrekening met goedkeurende verklaring.

Juist omdat de nauwe samenwerking en advisering hand in hand gaan hebben wij als dienstverlener aan de sector bouw aan N&S zowel accountant als een partner "

M.G. Rouwenhorst controller van de Zwagerman groep.


"De overstap in 2016 naar N&S Accountants in Tuitjenhorn, met aan het hoofd Erwin van Braak RA, Fiscalist en Financieel deskundige is voor ons bedrijf Akkerduin B.V. een uitstekende beslissing gebleken.

Op al onze vragen op gebied van zowel het jaarverslag, de loonadministratie, fiscale rapportage en vraagstukken en overige financiële aangelegenheden kregen wij steeds op een uiterst vakkundige manier onze antwoorden.

Al direct viel het op hoe kort de lijnen waren maar ook hoe razendsnel op onze vragen steeds terzakekundig gereageerd werd. De platte organisatie van N&S accountants is dan ook behalve een verademing vooral een winner gebleken."

G.H.Nijman directeur Akkerduin B.V.


"N&S Accountants is een betrokken boekhoudkantoor, het gaat niet alleen om de cijfers maar er is ook een persoonlijk contact, bijna collegiaal en zo wordt onze boekhouder een verlengstuk van ons bedrijf."

Frits van Vliet directeur van DrukGoed & paardekooper display B.V.


Laatste Nieuws